SHARE

Problemele se țin lanț la ELTRANS! După ce într-un articol anterior reporterii Ziarului „Bună Dimineața Botoșani” au făcut public faptul că au apărut primele defecțiuni la noile autobuze care au înlocuit tramvaiele, se pare că problemele nu contenesc să apară.

Mult așteptatele autobuze diesel care au ieșit la stradă începând cu data 1 august, după ce au stat în parcare aproape 3 luni de zile, prezintă tot mai multe defecțiuni.

Surse ELTRANS declară faptul că zilnic se defectează câte unul-două autobuze, și din cauza faptului că nu sunt autobuze de rezervă se circulă sub capacitate.

Citeste si   Noi acțiuni de VERIFICARE cu privire la respectarea măsurilor impuse de STAREA DE ALERTĂ! Au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de peste 7.000 de lei

Recent, un autobuz din flota de autobuze noi de la ELTRANS s-a defectat și stă de mai bine de 4 zile în service în așteptarea unor piese. Cel mai probabil mâine va fi gata reparația, după ce s-au pierdut cel puțin 4 zile de când autobuzul nu a circulat. Un alt autobuz are defecțiuni la cutia de viteze și necesită reparații ample, ceea ce înseamnă că nu va circula nici acesta pentru câteva zile.

Contactați telefonic de reporterii Ziarului „Bună Dimineața Botoșani” pentru a clarifica în ce constau defecțiunile care nu contenesc să apară la noile autobuze dar și pentru a explica cauzele ce provoacă aceste defecțiuni, nici directorul general al societății ELTRANS, Victor IVĂNESCU, nici primarul municipiul Cătălin-Mugurel FLUTUR nu au fost de găsit.

Citeste si   Un bărbat de 43 din DUMBRĂVENI, autorul mai multor FURTURI a fost identificat și REȚINUT

Se pare că directorul ELTRANS, Victor IVĂNESCU, copleșit de probleme cu care se confruntă în gestionarea activității ELTRANS, și-a luat un ”binemeritat” concediu.

Reamintim faptul că rata de închiriere pentru autobuzele diesel este de 32.000 de euro lunar, și valabilitatea contractului este de 5 ani, după care autobuzele vor fi returnate.


SHARE

LEAVE A REPLY