SHARE

Pe parcursul anilor, soții Flutur au prosperat economic. Primarul și soția sa și-au împărțit ariile de activitate în așa fel încât să nu intre sub incidența legii. Cătălin s-a ocupat de administrația publică, iar Gabriela de afacerile din mediul privat.

În timp ce lui Cătălin îi venea lunar salariul, chiar dacă proiectele Botoșaniului lipsesc sau, după caz sunt blocate cum este și proiectul de modernizare a Teatrului Național “Mihai Eminescu”, soției sale Gabriela, nu i-a mers chiar atât de bine. Lipsa flerului în afaceri i-a produs mari neplăceri Gabrielei FLUTUR care merge din faliment în faliment.

Vom realiza pe parcursul acestui material o trecere succintă în revistă a activităților economice desfășurate de doamna Flutur, pentru a înțelege cât se poate de clar “profilul investițional” al firmelor gestionate de familia Flutur.

Așadar, pe lista firmelor deținute de Gabriela FLUTUR se numără:

  • PAPILLON DE LUXE S.R.L
  • GMC PAPILLON LABS S.R.L
  • FARMAPLUS
  • CONSULTING HOTELS SRL
  • TRIDENT A.P. SRL
  • RAPSODIA SA
  • ANATOMIC DENT SRL

Din cele 7 fime 3 sunt deja în FALIMENT

Trei din cele șapte fir­me ale Gabrielei FLUTUR sunt deja în FALIMENT și radiate. Este vorba despre CONSULTING HOTELS SRL, TRIDENT A.P. SRL și RAP­SODIA SA.

Citeste si   Marius BUDAI (PSD): "Guvernarea PNL bazată pe MINCIUNA, MANIPULARE și NEPASARE"

Să începem cu RAPSODIA SA care se află în DIZOLVA­RE FĂRĂ LICHIDARE (FU­ZIUNE) din data 13 Noiem­brie 2012.

O societate cu 27 de ani de experiență în pia­ță și atuuri de neegalat a fost falimentată de către Gabriela FLUTUR fără drept de apel. În cazul Hotelului Rapsodia și a le­găturilor de afaceri dintre familia Flutur și Prisecariu lucrurile sunt puțin mai complicate și vom reveni cu detalii suplimentare pe par­cursul lunilor viitoare.

În mod evident activită­țile din casa familiei Flutur nu sunt atât de clar demar­cate și legăturile de afaceri ale Gabrielei Flutur se lea­gă de activitatea adminis­trativă a primarului Cătălin Flutur.

În Trident AP SRL, Gabriela Flutur a fost asoci­ată cu Vizitiu Petronela. O veche prietenie.

CONSULTING HOTELS SRL a fost radiată, în mod aparent de neînțeles în 16 Decembrie 2019.

Activitatea principală era în domeniul hotelurilor si altor facilitati de cazare. Firma cu 55 de angajați era pe profit și ultima cifră de afaceri raportată a fost de 3.572.212 RON.

Fabricarea prăjiturilor, plăcerea doamnei FLUTUR! Cifrele tot negative

În GMC PAPILLON LABS SRL și PAPILLON DE LUXE S.R.L, Gabi FLUTUR se ocupă cu fabricarea pai­nii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patisserie. Industria ali­mentară este un domeniu profitabil, în general. Nu este însă și cazul doamnei FLUTUR care reușește să înregistreze cumva pierderi în ambele firme.

În GMC PAPILLON LABS, înființată în 2015, Flutur are 10 angajați. Cifra de afaceri s-a ridicat la 500.000 RON în 2018, dar a raportat și pierderi de aproape 20.000 lei.

Citeste si   Marius BUDAI (PSD): "Guvernarea PNL bazată pe MINCIUNA, MANIPULARE și NEPASARE"

În PAPILLON DE LUXE S.R.L, firmă cu obiect de activitate similar, (oare de ce îi trebuiei Gabrielei FLUTUR două firme cu același obiect de activitate), Flutur a reușit ne­performanța de a înregistra pierderi mult mai mari care se ridică la 100.000 lei la o cifra de afaceri în cuantum de 800.000 lei.

Ne apropiem de domeniul medical unde Gabriela se regăsește cu Mircea, unul dintre copiii familiei FLUTUR. La FARMAPLUS SRL, Gabriela FLUTUR a reu­șit o contraperformanță de proporții!

Firma specializată în ”Comertul cu amanuntul al pro­duselor farmaceutice” a ajuns ca, de la peste 2 milioane lei cifră de afaceri in perioada 2008 – 2016, să înregistre­ze un rulaj de 32.000 lei în 2019 cu o pierdere raporta­tă de 65.000 lei.

Citeste si   Film documentar "LIDERUL" realizat de CSM Botosani

Gabriela Flutur a intrat și în firma de stomatologie a fiului ei Mircea cu 50%

Prin FARMAPLUS SRL, Gabriela Flutur deține 50% și din firma fiului ei Mircea.

Societatea se numește ANATOMIC DENT SRL. Obiectul principal de activi­tate este acela al desfășură­rii activitatilor de asistenta stomatologica.

Firma a fost înființată în 2010 și are 6 angajați. În 2018, firma lui Mircea și a Gabrielei FLUTUR a înre­gistrat 228.000 lei cifră de afaceri. Implicarea soției domnului primar de Boto­șani nu avea cum să nu se facă simțită. Prin urmare, firma a înregistrat în același an PIERDERI de aproape 150.000 RON. Sediul fir­mei este în STR. GRIVIŢA, NR.1, SC.C.

Contactată de către re­porterii Ziarului ”Bună Dimineața Botoșani”, Gabriela FLUTUR a închis apelul în momentul în care repor­terul s-a prezentat. Acest lucru s-a întâmplat în con­textul în care, înainte de apelul către Gabriela Flutur, reporterul a sunat la firma ANATOMIC DENT SRL unde le-a răspuns unul dintre fii soților Flutur care le-a oferit numărul mamei sale.

Ne întrebăm cum reușeș­te capul familiei și totodată Primarul Municipiului BOTOȘANI să gestioneze atâtea pierderi câte adu­ce acasă doamna Gabriela FLUTUR?!

Autor: Iulian MARCU


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ