SHARE

Dragi profesori, părinți și copii,

Este primul an când nu sunt împreună împreună cu începutul școală și o spun cu regret. Pentru mine fiecare început de an școlar este un moment frumos, plin de emoție, pentru că vă revăd și retrăiesc amintiri dragi. Școala arată una dintre cele mai frumoase etape ale vieții, drumul cunoașterii și al autocunoașterii. Sper că anii pe care îi veți petrece pe băncile școlii să fie anii formării voastre ca oameni și specialiști în domeniul pe care vi l-ați ales. Aflați lucruri noi, vă lărgiți orizontul, dobândiți noi deprinderi, învățăm să descoperim lumea din jurul nostru, dar și să priviți în voi înșivă pentru a descoperi ce vreți de la viață. Să aveți curajul, perseverența și tenacitatea de a nu ceda greutăților, iar reușita să fie pentru voi etalon. Nu uitați că educația autentică și performantă se bazează pe implicare, determinare,

 Pe acest drum al tău ne angajăm împreună: elevi, profesori și autorități locale. Mereu am pus pe primul loc dotarea infrastructurilor școlare cu tot ce este necesar desfășurării unui învățământ modern de calitate. Domnii profesori vă sunt alături, călăuze la care puteți apela de câte ori aveți nevoie. Dragi părinți, vă asigurăm că facem tot ceea ce e necesar pentru a răspunde exigențelor voastre. Vă rugăm să fiți alături de noi, să nu sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii. Trăim vremuri fără precedent, dar vă asigur că depunem toate eforturile pentru maximă siguranță a elevilor și cadrelor didactice.

Citeste si   877 de locuri de muncă VACANTE în BOTOȘANI, vezi ce este DISPONIBIL!

Vă doresc să vi se împlinească toate vizele, să aveți sănătate și putere de muncă, să fiți colegi și prieteni, să respectați școala și nu în ultimul rând, să confirmați speranțele și încrederea familiilor voastre. Un nou an școlar cu împliniri și reușite, bucurii și gânduri bune!

PRIMAR

ing. Dorin Alexandrescu


SHARE

LEAVE A REPLY