SHARE

Proiectele și investițiile în educație, sănătate, cultură, infrastructură rutieră reprezintă „prioritatea zero” pentru Primăria Dorohoi, care a demarat pe parcursul anilor 2008-2020 mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, guvernamentale și locale menite să continue dezvoltarea echilibrată a municipiului.

Dorin ALEXANDRESCU, primarul municipiului DOROHOI s-a angajat să reprezinte dorohoienii și să ofere servicii de cea mai bună calitate pentru satisfacerea nevoilor cetățenilor, în condiții de maximă eficiență.

Principalele obiective ale activității desfășurate de primarul ALEXANDRESCU între anii 2008 și 2020 au vizat creșterea calității actului administrativ prin utilizarea tuturor resurselor, realizarea de servicii de calitate, orientate către cetățeni, atragerea de fonduri nerambursabile și investiții în infrastructură.

Citeste si   A început cursa desemnării premierului României. Toate partidele au pretenții la prima funcție din viitorul Guvern

Astfel, acum, la sfârșit de mandat vorbim de investiții pe toate palierele componente cu ajutorul cărora funcționează o societate. Vorbim de proiecte de mare anvergură care au propulsat DOROHOIULUI între cele mai dezvoltate orașe din județul Botoșani.

Prin absorbția de fonduri europene, prin programele de dezvoltare PNDL și AFIR și prin susținere de la bugetul local, primarul ALEXANDRESCU a demarat foarte multe proiecte care au dezvoltat municipiul DOROHOI.

Citeste si   Parlamentare 2020 Olt. Lista Pro România pentru Senat a fost respinsă din cauza lipsei candidaților femei

În filmulețul de mai sus am sintetizat doar câteva dintre cele mai importante proiecte care sunt implementate la nivelul municipiului DOROHOI.


SHARE

LEAVE A REPLY