Connect with us

Opinia comunității referitor la activitatea PROFESIONALĂ și CALITATEA umană a candidatului PSD la primăria BOTOȘANI, Cosmin ANDREI

Administrativ

Opinia comunității referitor la activitatea PROFESIONALĂ și CALITATEA umană a candidatului PSD la primăria BOTOȘANI, Cosmin ANDREI

Din dorința de a cunoaște cât mai bine candidatul social-democrat la primăria municipiului Botoșani, echipa redacțională „Bună Dimineața Botoșani” a discutat cu o serie cât mai diversificată de botoșăneni care au excelat în profesiile pe care le practică. Astfel, am urmărit să ne formăm o idee cât mai reală despre calitatea umană și profesională a candidatului PSD la primăria municipiului BOTOȘANI, Cosmin ANDREI.

Pe botoșăneni i-am rugat să ne răspundă cum apreciază activitatea profesională, dar și calitatea umană a candidatului social-democrat la primăria Botoșani, Cosmin ANDREI.

Florin Iftode – actor

„Admir și respect oamenii care cultivă valori și conțin virtuți:
Pentru „cuvântul său de onoare”;
Pentru „caracterul său onest și cinstit”;
Pentru „seriozitatea sa profesională”;
Pentru „sincera sa dorință ca binele să prospere în municipiul nostru”;
Pentru „atașamentul față de cetățenii comunității și intenția de a le rezolva problemele”;
Pentru „certitudinea de a lăsa viitorul copiilor noștri și mai ales al copilului meu pe mâini sigure”; VOTEZ  COSMIN ANDREI PRIMAR AL MUNICIPIULUI BOTOȘANI”

Marius Rogojinschi – actor

„Susțin un om tânăr pentru întinerirea unui oraș!
Doresc să revină tinerii noștri în Botoșani!
Doresc să rămână în Botoșani tinerii noștri!
Pentru ca toate acestea să se împlinească:
VOTEZ  COSMIN ANDREI  PRIMAR AL MUNICIPIULUI BOTOȘANI”

Marius Dobindă-Albu – Kinetoterapeut Pr.

„Susțin integritatea, susțin pe cei care la rândul lor își susțin electoratul prin măsuri concrete. Regăsesc în domnul Cosmin Andrei calități umane care ar trebui să caracterizeze întreaga clasă politică. Nu sunt politician, în sensul că nu fac parte dintr-un partid politic, dar consider că orice cetățean ar trebui să facă politică. Domnul Cosmin Andrei a fost singurul politician local care, nu doar că mi-a dedicat din timpul dumnealui, dar prin profesionalism a găsit soluții pentru problemele aduse în discuție de mine. Este un politician „atipic” și nu în sens peiorativ, atipic prin capacitatea de a răspunde concret, fără atitudine de superioritate și falsitate. Recomand tuturor celor care vor un primar integru să acorde votul de încredere Domnului Cosmin Andrei întrucât reprezintă soluția cea mai potrivită pentru nevoile municipiul nostru.”

Samuel Cocea – Medic radiolog

„L-am cunoscut pe Cosmin în anturajul unor prieteni implicați în proiecte sociale, culturale și educaționale. E singurul candidat la Primăria Municipiului Botoșani capabil sa facă o schimbare, aceasta o dovedesc programele realiste și concrete puse la dispoziția cetățenilor. L-aș caracteriza pe Cosmin Andrei ca fiind om de succes care poate pune o baza solida cu cărămizi pe care alții le-au aruncat în el. Îl susțin și-l votez pe Cosmin Andrei pe 27 septembrie.”

Alin Ceica – Medic chirurg pediatru

„Decizia mea de a-l susține pe Cosmin Andrei în obținerea funcției de primar al municipiului Botoșani a fost simplă, din mai multe motive. Sunt alături de el pentru că este tânăr, cu experiența a două mandate de viceprimar, un aspect foarte important. Îi ofer suportul meu pentru că este deschis în vederea și susținerea creșterii performanței privind serviciile medicale, prin pachetul „Firea”. Îi ofer votul meu pentru implicarea, încă din mandatele de viceprimar, asupra bunei dezvoltări fizice și intelectuale a copiilor. Nu în ultimul rând, îl susțin pe Cosmin Andrei pentru echipa tânără și competentă pe care o va avea în Consiliul Local.”

Radu Țipișcă – Fost demnitar în cancelaria primului ministru pe funcție de general. Reprezentant al primului ministru la nivel național și internațional în domeniul situațiilor de urgență și criză

„După 30 de ani de carieră militară, pe care mi i-am dedicat cu onestie și patriotism fiecărui cetățean aflat într-o situație de criză sau urgență, am concluzionat că reușita unei acțiuni constă, în primul rând, în prezența omului potrivit la locul potrivit. Cosmin Andrei este tânărul care și-a dezvoltat un puternic simț civic, calitate primordială pentru a putea aspira la eticheta de lider. Timpul mi-a arătat că acest tânăr este pregătit să pună în practică o viziune renascentistă și să valorifice istoria și resursele naturale ale ”săracului” oraș frumos. Botoșaniul are nevoie de bagheta unui tânăr capabil, cu expertiză și cu o gândire europeană. Botoșaniul are nevoie de un om modest, integru, sincer și bineînțeles un bun gospodar. Cred în Cosmin și am convingerea că el este cea mai bună variantă pentru un viitor progresist și că va apăra cu onoare interesele comunității.”

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Administrativ

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top