SHARE

O viziune completă asupra dezvoltării unui municipiu cuprinde analiza proiectelor pe toate palierele de activitate.

O persoană cu o gândire așezată se gândește la toate aspectele. În Botoșani, prin contribuția viceprimarului Cosmin ANDREI s-au desfășurat foarte multe proiecte de interes, s-au rezolvat probleme dintre cele mai stringente pentru botoșăneni, printre care și problema câinilor comunitari prin construirea unui padoc.

Cele mai multe investiții susținute de viceprimarul PSD au vizat modernizarea infrastructurii educaționale

Acum, în programul 2020-2024 pentru municipiul Botoșani, Cosmin ANDREI propune în continuare proiecte pentru modernizarea infrastructurii educaționale. În programul de viitor, candidatul PSD la primăria municipiului Botoșani propune 2 mari proiecte în acest sens: „Educație inteligentă în școli moderne” și „Student la Botoșani”.

După cum spuneam, actualul viceprimar nu neglijează nici un domeniu, iar programul său este unul complex ce răspunde la majoritatea nevoilor botoșănenilor.
Iată mai jos lista tuturor investițiilor prefigurate pentru perioada 2020-2024.

SĂNĂTATE LA STAT LA FEL CA LA PRIVAT

Acest proiect presupune dotarea cu aparatură medicală avansată pentru spitalele municipale, condiții de cazare și masă de calitate, igienizarea spațiilor, reguli stricte privind respectul față de pacient.

PARCAREA DE LA BLOCUL TĂU

Prin acest proiect se dorește amenajarea mai multor locuri de parcare. În acest sens, vor avea loc activități de evaluare a necesarului de locuri de parcare la fiecare bloc și amenajarea de spații de parcare corespunzătoare. În plus, va fi montat și sistem de monitorizare video. De asemenea, construcția de parcări supraetajate este un alt proiect important pe care Cosmin ANDREI îl va demara.

Citeste si   (P) Credința poporului român este vie și de nestrămutat, indiferent de obstacolele puse de oamenii politici aflați la putere! Toți creștinii îl pomenim astăzi pe Sfântul Andrei, Ocrotitorul românilor!

MAMA ȘI COPILUL – Pachetul „Gabriela Firea”

Acest proiect presupune acordarea unui sprijin financiar pentru întemeierea tinerelor familii și pentru nou-născuți, investigații gratuite și vouchere pentru: cupluri infertile, creșterea copilului, femei însărcinate, intervenții stomatologice copii.

CETĂȚENII, CONSILIERII PRIMARULUI

Prin vizitele pe care Cosmin ANDREI le-a făcut în rândul cetățenilor, acesta a conștientizat că cei mai buni consilieri a unui primar sunt chiar cetățenii. Din acest motiv, în programul 2020-2024 pentru municipiul Botoșani, candidatul PSD la primăria Botoșani a prioritizat acest proiect care presupune consultări periodice între primar și cetățenii din fiecare zonă a municipiului, comunicare eficientă cu asociațiile de proprietari, stabilirea bugetului împreună cu cetățenii.

EDUCAȚIE INTELIGENTĂ DIGITALĂ

După cum spuneam, educația este foarte importantă pentru fiecare cetățean în parte, și fiecare copil trebuie să aibă acces la educație. Prin acest proiect, viceprimarul Cosmin ANDREI propune acordarea de vouchere pentru rechizite școlare gratuite.
Pentru digitalizarea învățământului, acesta propune introducerea catalogului electronic, înființarea unei platforme digitale unică pentru elevi și profesori, dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou, table interactive și proiectoare.

UN LOC DE MUNCĂ PENTRU FIECARE

Inițiativa candidatului PSD la primăria Botoșani presupune înființarea programului „Primul loc de muncă” pentru tinerii între 18 și 30 de Ani. De asemenea, nici școala de meserii nu va fi ignorată. Un alt program propus este „INTERNSHIP Administration BT”, ucenicie pentru tinerii din familii vulnerabile.

Citeste si   Paradă de 1 DECEMBRIE fără PUBLIC în acest an la BOTOȘANI! IATĂ programul festivităților

LA PERIFERIE LA FEL CA ÎN CENTRU

În ultimele mandate, pentru primarul municipiului Botoșani, Cătălin FLUTUR, oamenii de la periferie nu au contat. Promisiunile electorale din 2016 au rămas la acel stadiu, iar cetățenii de la periferie au fost ignorați.
În programul 2020-2024, Cosmin ANDREI dorește să schimbe acest lucru prin asfaltarea celor 60 de km de străzi și amenajarea spațiilor verzi aferente, din zona periferică a municipiului și racordarea la utilități publice a străzilor de la periferia orașului.

LOCURI DE JOACĂ PENTRU TOȚI COPIII

Principalele obiective a acestui program sunt amenajarea de locuri de joacă în zonele rezidențiale din tot orașul, amplasarea de sisteme de monitorizare video pentru siguranța copiilor și acces gratuit al copiilor la terenurile de sport ale școlilor în afara orelor de curs.

O LOCUINȚĂ MODERNĂ PENTRU FIECARE

Prin acest proiect va fi posibilă continuarea lucrărilor la blocurile de locuințe ANL și apartamente sociale începute de PSD. De asemenea, se va efectua și anveloparea blocurilor vechi.
Vor fi construite locuințe pentru medici, și vor fi acordate terenuri gratuite tinerilor pentru construcția de case.

STUDENT LA BOTOȘANI

În programul 2020-2024 vor fi reluate demersurile abandonate în ultimul mandat pentru înființarea la Botoșani a unei secții a unei Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. De asemenea, se are în vedere și dezvoltare unui Hub IT la Botoșani.

 

 

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ