SHARE

Având în vedere evoluția epidemiologică pe teritoriul României până în acest moment, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus un nou set de restricții pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2.

Se  interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 fără un motiv întemeiat

Excepție fac cei care se deplasează în interes profesional, persoanele care trebuie să se deplaseze pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente.

Declarația pe proprie răspundere revine

Potrivit anunțului făcut de Ludovic ORBAN, în cadrul ședineței de Givern, circulația pe timp de noapte va fi restricționată. Astfel, toți românii vor avea nevoie de o declarație pe proprie răspundere atunci când vor circula după ora 23.00.

Conform HOTĂRÂRII nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, noul tip de declarație pe proprie trebuie să cuprindă: numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.


SHARE
Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

LĂSAȚI UN MESAJ