SHARE

În BOTOȘANI, în comuna Rădăuți-Prut, s-au instalat cinci corturi pentru localnicii care ar urma sa fie evacuați, în funcție de fenomenele hidro și nu au aparținători în zonă.

În această zonă se află 40 de gospodarii, 32 în Rădăuți Prut cu 53 de persoane din care cinci copii și opt locuințe în Rediu cu 26 de persoane din care trei copii.

Pompierii militari și voluntari au avertizat populația din casă în casă și au constatat că majoritatea înnoptează la rude încă de ieri. De asemenea, și animalele au fost duse în locuri sigure, încă din cursul zilei de marți.

Citeste si   Firea, replică la Nicușor Dan: "Ce-mi cereți dumneavoastră să fac azi, eu și echipa mea am realizat încă din luna martie"

În acest context, astăzi, 26 iunie a.c., ministrul Mediului, Costel Alexe, va ajunge la Rădăuți-Prut

Se pare că, candidatul la Consiliu Județean Iași a speculat foarte bine momentul, și profită de necazurile ce s-au năpustit asuprea oamenilor pentru a se perinda din comună în comună cu scopul a-și face  campanie electorală.

De asemenea, amintim că ALEXE a mai venit la BOTOȘANI și luni, 24 iunie a.c., când așa zisul motiv al vizitei a fost evaluarea situației a barajului de la Stânca Costești.

Citeste si   Robert Cazanciuc, despre Legea carantinării și a izolării: "O să votă când vom fi convinși că legea corespunde nevoii românilor"

 

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ