SHARE

Cum era de așteptat și așa cum a arătat Ziarul „Bună Dimineața Botoșani”, președintele Consiliului Județean, Doina FEDEROVICI este nevoită să iasă public împotriva conducerii Nova Apa Serv dată fiind situația foarte gravă cu care se confruntă sub aspect economic, această societate subordonată Consiliului Județean.

„Datoriile de la Nova Apaserv au ajuns la un nivel foarte ridicat, iar conducerea operatorului de apă va trebui să dea explicații. Managerii de acolo trebuie să spună cu subiect și predicat de ce s-a ajuns în această situație. Au contracte de management, au venituri bune, dar au și responsabilități pe care trebuiau să și le ia în serios și trebuie să-și asume rezultatele actului lor de conducere. Demisia este un act unilateral, pe care echipa directorială de la Nova Apaserv trebuie să o ia serios în calcul, ținând cont de situația în care au adus societatea. Consiliul Județean Botoșani, ca acționar majoritar, va lua, în viitorul apropiat, prin intermediul Consiliului de Administrație al societății, în limitele cadrului legal, măsurile ce se vor impune pentru a încerca deblocarea situației de la Nova Apaserv”, declară  Doina Federovici.

Pe parcursul anului trecut, Ziarul „Bună Dimineața Botoșani” a arătat punctual pe parcursul mai multor materiale dezastrul economic cu care se confruntă NOVA APA SERV. La acel moment, președintele CJ Botoșani, Doina FEDEROVICI a răspuns expeditiv apelurilor noastre declarând că „situația este mult mai complicată, vom discuta la momentul potrivit”. 

Regia de Apă botoșăneană, îngropată în datorii

În articolul DATORIILE Nova Apa Serv Botoșani au depășit 56.000.000 RON! Directorul Albert TĂNASE NU vrea să explice situația, am prezentat detaliat situația gravă cu care se confruntă sub aspect economic Regia de Apă Botoșăneană.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

Atunci scriam că această unitate aflată în subordine Consiliului Județean Botoșani a înregistrat venituri de 47.059.883 RON, cheltuieli totale de 45.311.702 RON și DATORII TOTALE de 56.362.322 RON.

Valoarea datoriilor este imensă! Din acest motiv am încercat să discutăm pe tema eforturilor de redresare a unității cu managerul Albert TĂNASĂ. Contactat telefonic, TĂNASĂ ne-a explicat că dumnealui nu cunoaște situația datoriilor, încercând să ne direcționeze către terțe persoane, angajați ai societății.

Sub conducerea lui TĂNASĂ, societatea Nova Apa Serv a cunoscut o involuție fantastică!

Pe parcursul altui material ne-am rezumat la o simplă prezentare a salariilor nesimțite pe care le încasează conducerea în condițiile în care societate se îndreaptă cu pași repezi spre FALIMENT.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

SALARII de TOP la Nova Apa Serv BOTOȘANI! IATA cât încasează lunar DIRECTORII care duc această societate către FALIMENT

Regia de apă din Botoșani la un pas de FALIMENT! Botoșănenii reclamă serviciile proaste oferite de NOVA APA SERV 

În urma analizei efectuate de Ziarul „Bună Dimineața Botoșani” au ieșit la suprafață detalii despre managementul defectuos de care societatea NOVA APA SERV are parte. De asemenea, în urma analizei economico-financiară s-a dovedit faptul că Regia de Apă Botoșani este aproape de FALIMENT. 

Totodată, articolele publicate de Ziarul „Bună Dimineața Botoșani” au stârnit numeroase reacții și în mediul online. Zeci de botoșăneni nemulțumiți de serviciile NOVA APA SERV au taxat conducerea incapabilă, salariile uriașe pe care le încasează directorii unității și faptul că cei din fruntea societății nu sunt capabili să gestioneze în mod eficient activitatea astfel încât să reducă cheltuielile.

Acestea sunt ACUZAȚIILE BOTOȘĂNENILOR referitor la activitatea NOVA APA SERV! „Cea mai INCOMPETENTĂ și NESERIOASĂ societate din BOTOȘANI!”


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ