SHARE

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În total, la activitățile desfășurate, au participat peste 100 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică precum și lucrători din cadrul Protecției Consumatorului și Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Astfel, la nivelul județului Botoșani, au fost executate 9 acțiuni punctuale și au fost verificate 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

Citeste si   Rezultate oficiale parțiale pentru CJ Botoșani! Doina FEDEROVICI conduce detașat

În total, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 23.800 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Citeste si   Un botoșănean în vârstă de 79 de ani s-a ales cu DOSAR PENAL după ce a VOTAT de DOUĂ ORI

SHARE

LEAVE A REPLY