SHARE

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani anunță constituirea a tuturor birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale din județul Botoșani, în conformitate cu Circulara 428 a Biroului Electoral Central.

BECJ informează că toate cele 78 de birouri electorale de circumscripție din municipiile Botoșani și Dorohoi, din orașele Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni și Ștefănești, dar și din cele 71 de comune ale județului  dispun de sedii și de dotare corespunzătoare, nefiind identificate disfuncționalități în activitatea acestora.

„Până la acest moment, nu a fost înregistrată nicio contestație cu privire la constituirea birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale”, a precizat președintele BECJ Botoșani, judecătorul Mihai Condurache.

Datele de contact ale birourilor electorale constituite la nivelul unităților administrative- teritoriale din județul Botoșani pot fi consultate pe pagina de internet a Instituției prefectului, la secțiunea “Alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020”.

Citeste si   La BRACONAJ cu OGARII

Potrivit Hotărârii 2/2020 a Biroului Electoral Central, programul zilnic de activitate a birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale este de opt ore, în intervalul orar 9.00- 18.00, cu excepția zilelor în care se împlinesc termene, în care programul este prelungit.


SHARE

LEAVE A REPLY